The New York Times Book of Wine

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The New York Times Book of Wine
Autor(a)
Terry Robards
Editora
Avon Books
Género Literário
Gastronomia
Livros práticos
Não ficção
Outro
Sinopse

Título:The New York Times Book of Wine 
Autor: Terry Robards
Editora: Avon Books
First Avon Printing, setembro de 1977
Classificação Temática: Enologia
Páginas: 470
ISBN:0-380-01720-2
Capa mole
Usado; apresenta dedicatória
Dim.: 20,4x13,5cm
Idioma: Inglês
Portes Grátis

Sinopse:
This is a unique and totally fascinating guide to wine tasting. In it, noted expert Terry Robards discusses:
- The meaning of national and regional classifications;
- The comparative values between different labels;
- Wine-producing regions;
- Fine vintages (and several to avoid);
- Methods of wine storage;
- The basic wine cellar.
In encyclopedic form, it explains allthe major vineyards, wines, and technical terms that appear on wine labels, both imported and domestic.

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Idioma
Inglês
Preço
35.00€
Estado do livro
Usado
Portes Incluídos
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